Villa Bermuda
             
   

Közép Dalmácia szívében, a tejesen felújítót ház a kedves vendégeket új bútorral berendezet lakásokban fogadja. A lakásokból gyönyörű kilátás van az Adriai tengerre. Nyugodt, kristálytiszta tengervíz, sok jó fürdőhely,halászbárkák, hálók, gyönyörű kertek és természeti szépségben gazdag táj, csak egy része ennek a környezetnek.

Napkelte halk madárcsiripeléssel ébredését a kedves vendégeknek elvarázsolja mit ha valahol mesze lennének de mégis közel vannak Szplittől mindössze 35 km-re, ami az egyik leglátogatottabb hely az Adriai tengerparton, Trogirtól, a nevezetes történelmi várostól ami az UNESKO által védet 8 km-re van, Primostól, a kedvas várostól 15 km-re és Sibeniktől, aminek a nagyonrégi központyába sok fontos utak kereszteződnek,mindössze 32 km-re fekszik.

 
       
 


A ház 80 méterre fekszik a tengerparttól, egy ritkábban lakolt részben, távol a városi zajtól. Mind a négy új lakás szatellit tévékészülékkel és léghűtéssel van ellátva ami hozzájárul hogy pihenésük kellemesebb legyen. Minden apartman az emeleten 4 szeméjt fogadhat be. A 60 négyzetméteres erkélyek kitűnő alkalmat adnak a reggeli kávézásnak valamint lehetőséget nyújtanak néhány pohár vörös bor mellet megpihenni az egésznapi napozás után és gyönyörködni a naplementében.

 
         
 
Bevásárlási központok A legközelebbi élelmiszerüzlet néhány lépésre van a háztól ahol a legalapvetőbb élelmiszerek megvásárolhatók. Gyógyszertár, orvosi, fogorvosi rendelő, pénzváltó, pékség, hentesüzlet, bevásárló központ megtalálható a 4 km-re nyugatra fekvő Marina helységben vagy Trogirban amerre van az első benzinpumpa is. A Szpliti nemzetközi repülőtér mindössze 15 km-re keletre van. Autóbusz járatok rendszeresek és a legközelebbi megálló csak 150 m-re van a háztól.

 
 
Copyright © 2005 Villa Bermuda | All rights reserved| Languages : Croatian | English | Hungarian | Polish |