Villa Bermuda
             
   

Smještena u srcu prelijepe Centralne Dalmacije, ova kompletno renovirana i vrlo privlačna kuća tretirat će svoje goste sasvim novim namještenim apartmanima, božanstvenim pogledom na Jadransko more i njegovu obalu u svom najboljem izdanju - mirna, kristalno čista voda i niz šljunkovitih plaža, nedirnuta priroda, slikoviti gradići, barke i jedrenjaci, uredna, šarena dvorišta...

Probuđeni jedino izlaskom sunca i cvrkutom ptica, naši gosti će biti dovoljno daleko, ali i podjednako blizu od Splita, jednog od najživljih gradova Jadrana (35km), od povijesnog i apsolutno zavodljivog Trogira (8km), grada pod protektoratom UNESCO-a, čarobnog, besprijekornog Primoštena (15km), ili drevnog Šibenika i njegovih strmih I isprepletenih aleja (32km).

 
       
 


Kuća: Tek završena, novoopremljena i ukusno namještena, nalazi se na kraju malog naselja, 80 m udaljenog od mora I daleko od gustog prometa. Sva četiri apartmana su u perfektnom stanju i klimatizirana, kuhinje su potpuno opremljene, a televizori su priključeni na satelitski prijem.

 
         
 
Okolica: Najbliža prehrambena prodavaonica nalazi se samo nekoliko koraka od kuće i dovoljna je za sve osnovne potrebe. Apoteka, doktorska i stomatološka ordinacija, mjenjačnica novca, pekara, mesara i supermarket se nalaze u rustičnom mjestu Marina, 4 km zapadno od naše kuće, kao i u Trogiru prema kome se nalazi i najbliža benzinska pumpa. Internacionalni aerodrom Split lociran je svega 15 km istočno. Autobusi su redovni, a najbliža autobusna stanica je na svega 150 m od kuce.
 
 
Copyright © 2005 Villa Bermuda | Sva prava pridržana| Jezici : Hrvatski | Engleski | Mađarski | Poljski |